Φανοποιία αυτοκινήτων

Φανοποιία αυτοκινήτων

 

Υπερήφανα, το «Service Mr. France» σας προσκαλεί στη σύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων που διαθέτει και της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών, όσον αφορά τον τομέα της φανοποιίας. Τα κατάλληλα μηχανήματα και η απαραίτητη τεχνογνωσία των συνεργατών μας, αναδεικνύουν την εταιρεία μας ως λύση-μονόδρομο σε περίπτωση που σας παρουσιαστούν προβλήματα τέτοιου είδους.

 

 

 

Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, με αντιρρυπαντική μονάδα, εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Όπως και σε όλους τους τομείς με τους οποίους καταπιάνονται οι συνεργάτες μας, έτσι και στη φανοποιία βασικό ρόλο παίζουν και οι οδηγίες του κατασκευαστή με αποτέλεσμα να ακολουθούνται κατά γράμμα, ώστε να καλυφθούν οι εργοστασιακές προδιαγραφές.

 

 

Επειδή δεν είναι όλες οι ζημιές σοβαρές, έχουμε αναπτύξει το σύστημα «Smart Repair». Για μικροζημιές και μικροεπισκευές, οι συνεργάτες μας έχουν την τεχνική να μην χαραμίσουν ούτε τον χρόνο σας, αλλά ούτε τα χρήματά σας, προσφέροντάς σας άμεση επαναφορά της ζημιάς. Παράλληλα, διαθέτουν τεχνογνωσία για όλες της σύγχρονες μορφές υδατοδιαλυτών βαφών, ενώ προσφέρουμε και εγγύηση 12 μηνών, τόσο για τα ανταλλακτικά, όσο και για την εργασία μας.

 

 

Τέλος, έχουμε τη δυνατότητα να χαμηλώσουμε το κόστος από την τιμή της αποκατάστασης της ζημιάς, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα της επισκευής. Αυτό διότι ψάξαμε και βρήκαμε πιστοποιημένους οίκους εναλλακτικών ανταλλακτικών, τα οποία προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές, δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, εξηγώντας διαφορές, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα. Το «Service Mr. France» αποτελεί μονόδρομο και στη φανοποιία αυτοκινήτων.
Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.