Ζυγοσταθμίσεις αυτοκινήτων

Ζυγοσταθμίσεις Αυτοκινήτων

 

Μία διαδικασία που πολλές φορές ακούμε, αλλά λίγες φορές καταλαβαίνουμε τι ακριβώς προσφέρει στο αυτοκίνητό μας, είναι η ζυγοστάθμιση. Αυτός, είναι ένας ακόμα τομέας στον οποίο ειδικεύονται οι συνεργάτες του «Service Mr. France», κάτι που την καθιστά σε εσάς μία από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Σε όσους το θέμα αυτό αποτελεί πεδίο ανεξερεύνητο, θα πρέπει αρχικά να ξέρουν πως αν και εφόσον νιώσουν τρέμουλο του αμαξιού τους κατά την διάρκεια της οδήγησης, θα πρέπει να το πάνε για ζυγοστάθμιση.

 Το όλο πρόβλημα, προκαλείται από ανομοιόμορφη κατανομή της μάζας στο εσωτερικό ενός ελαστικού. Υπάρχουν δύο είδη ανισορροπίας τέτοιου τύπου, η στατική και η δυναμική. Μικρή σημασία έχει να κατανοήσετε το πρόβλημα, εξάλλου αυτό είναι δική μας δουλειά. Το θέμα είναι να ξέρετε πως η πρώτη προκαλεί ανώμαλη κύλιση του ελαστικού και η δεύτερη πλευρική ταλάντωση και ισχυρό τρέμουλο του τροχού. Στην τελική, όλα αυτά προκαλούν άβολη οδήγηση και αχρείαστη φθορά των τροχών του αυτοκινήτου σας.

Εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το
«Service Mr. France», οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν δράση στα ειδικά μηχανήματα ζυγοστάθμισης που διαθέτουμε. Θα δημιουργήσουν συνθήκες πραγματικής οδήγησης στους τροχούς σας και θα εντοπίσουν το ή τα σημεία από όπου προκαλείται το πρόβλημα. Αφού γίνει αυτό, με τη βοήθεια του μηχανήματος, αντίβαρα θα τοποθετηθούν στα «ελαφριά» σημεία του ελαστικού και το πρόβλημά σας θα λυθεί μία και καλή. Για δική σας γνώση, ζυγοστάθμιση γίνεται σε κάθε αλλαγή ελαστικών ή ζαντών, ενώ παρέχεται και στα service, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.