Τοποθετήσεις αναρτήσεων

Τοποθετήσεις Αναρτήσεων


Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι που εντάσσεται στην επισκευή, την συντήρηση και την βελτίωση της οδήγησής σας, είναι οι αναρτήσεις. Επειδή η γη δεν είναι… επίπεδη, όπως πίστευαν κάποτε και επειδή στην χώρα μας οι δρόμοι δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδανικοί, όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να τσεκάρουν συχνά-πυκνά αμορτισέρ και ελατήρια, προκειμένου να μην νιώθουν ως ελεύθεροι- πολιορκημένοι την  ώρα που οδηγούν και να ταράζονται από κάθε λογής λακκούβα. Αυτή είναι μία απλοϊκή εξήγηση της χρήσης των αναρτήσεων, για όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μηχανική υποστήριξη των αμαξιών. Όσον αφορά τους πιο «ψαγμένους», εκείνοι γνωρίζουν ότι με τις κατάλληλες αναρτήσεις αυξάνεται και η απόδοση του κινητήρα, ενώ το όχημά τους αποκτά έναν περισσότερο σπορτίφ χαρακτήρα. Τέλος, σωστή επιλογή και εγκατάσταση αναρτήσεων, εγγυούνται και μεγαλύτερη ασφάλεια σε οδηγό και επιβαίνοντες.  

Στο «Service Mr. France» έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε σε μία τέτοια επιλογή. Τόσο όσον αφορά τα αμορτισέρ, που ο ρόλος τους είναι να απορροφούν τους κραδασμούς, όσο και για τα ελατήρια, τα οποία διατηρούν την επαφή των τροχών του οχήματος με τον δρόμο.  Για όσους επιθυμούν μάλιστα την καλύτερη δυνατή λύση, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις , που τους επιτρέπουν να ελέγχουν τη σκληρότητα, το ύψος, αλλά και άλλες παραμέτρους που αφορούν στη γεωμετρία της ανάρτησης και επηρεάζουν το πάτημα του τροχού στο δρόμο.

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.