Ευθυγραμμίσεις αυτοκινήτων

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος 29 σημείων

 

Στο «Service Mr.France»,μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε σας επιθυμία, όπου με προηγμένες μεθόδους και σύγχρονες τακτικές, εξασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Για την δικής σας σιγουριά και ασφάλια το «Service Mr.France» έφερε δωρεάν για έσας την Επαναστατική Υπηρεσιά Τεχνικού Ελέγχου 29 Σημείων του αυτοκινήτου σας.

 

24ωρη Γραμμή Οδικής Βοήθειας

Εφτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε το τμήμα της δωρεάν οδικής βοήθειας της εταιρείας, ώστε να είμαστε κοντά σας άμεσα και γρήγορα, χωρίς να εμπλακούν ασφαλιστικές εταιρίες και άλλες χρονοβόρες ιστορίες. Οι συνεργάτες μας θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να σας εξυπηρετήσουν, είτε διορθώνοντας άμεσα τη ζημιά, είτε μεταφέροντας το όχημά σας σε ένα από τα συνεργεία μας, προκειμένου να καταστεί δυνατή η επισκευή του.

Εάν έχετε προβλήμα με το αυτοκίνητό σας, καλέστε μας στο: 6972071602 24 ώρες το 24ωρο και ένας τεχνικός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Νομοθεσία - ΚΤΕΟ

Σύμφωνα με το άρθρο 45 του Ν.2773/99(Φ.Ε.Κ. Α'286/22.12.1999) και την Υ.Α.18586/698/29.3.2000 επιτρέπεται στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση όλων ανεξαιρέτως των οχημάτων.
Όλα τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και να διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
Το συνεργείο στο οποίο θα γίνει η διασκευή πρέπει να είναι αμιγώς συνεργείο συντήρησης και επισκευής και τοποθέτησης συσκευών αερίου στα οχήματα.
Ο επιβλέπων μηχανικός του συνεργείου θα πρέπει να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Ν.1575/1985 με ειδικότητα τεχνίτη συστημάτων υγραερίου.

 

Διαδικασία δήλωσης του συστήματος υγραερίου

Μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου το συνεργείο μας παραδίδει στον κάτοχο του αυτοκινήτου υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 προς το ΚΤΕΟ, πως η διασκευή έγινε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Υπουργείου Μεταφορών συνοδευόμενη από τα πιστοποιητικά των εξαρτημάτων.
Το αυτοκίνητο, στη συνέχεια, περνάει από τεχνικό έλεγχο σε ΚΤΕΟ για να διαπιστωθεί πως η εργασία, όντως, έγινε με βάση τους κανόνες του υπουργείου.
Στη συνέχεια, στη Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας, που είναι αρμόδια για τις άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, συμπληρώνεται στην άδεια κυκλοφορίας στον τύπο του καυσίμου «αμόλυβδη-υγραέριο».


Ο πρώτος τεχνικός έλεγχος των οχημάτων γίνεται σε ιδιωτικά και δημόσια ΚΤΕΟ όπου τα στοιχεία του συνεργείου, του μηχανικού και των εξαρτημάτων θα διασταυρωθούν για να διαπιστωθεί αν είναι εγκεκριμένα ή όχι. Οι επόμενοι τεχνικοί έλεγχοι μπορούν να γίνουν είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό ΚΤΕO

Τοποθετήσεις Αναρτήσεων


Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι που εντάσσεται στην επισκευή, την συντήρηση και την βελτίωση της οδήγησής σας, είναι οι αναρτήσεις. Επειδή η γη δεν είναι… επίπεδη, όπως πίστευαν κάποτε και επειδή στην χώρα μας οι δρόμοι δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδανικοί, όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να τσεκάρουν συχνά-πυκνά αμορτισέρ και ελατήρια, προκειμένου να μην νιώθουν ως ελεύθεροι- πολιορκημένοι την  ώρα που οδηγούν και να ταράζονται από κάθε λογής λακκούβα. Αυτή είναι μία απλοϊκή εξήγηση της χρήσης των αναρτήσεων, για όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μηχανική υποστήριξη των αμαξιών. Όσον αφορά τους πιο «ψαγμένους», εκείνοι γνωρίζουν ότι με τις κατάλληλες αναρτήσεις αυξάνεται και η απόδοση του κινητήρα, ενώ το όχημά τους αποκτά έναν περισσότερο σπορτίφ χαρακτήρα. Τέλος, σωστή επιλογή και εγκατάσταση αναρτήσεων, εγγυούνται και μεγαλύτερη ασφάλεια σε οδηγό και επιβαίνοντες.  

Στο «Service Mr. France» έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε σε μία τέτοια επιλογή. Τόσο όσον αφορά τα αμορτισέρ, που ο ρόλος τους είναι να απορροφούν τους κραδασμούς, όσο και για τα ελατήρια, τα οποία διατηρούν την επαφή των τροχών του οχήματος με τον δρόμο.  Για όσους επιθυμούν μάλιστα την καλύτερη δυνατή λύση, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις , που τους επιτρέπουν να ελέγχουν τη σκληρότητα, το ύψος, αλλά και άλλες παραμέτρους που αφορούν στη γεωμετρία της ανάρτησης και επηρεάζουν το πάτημα του τροχού στο δρόμο.

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.