Ευθυγραμμίσεις αυτοκινήτων

Ευθυγραμμίσεις Αυτοκινήτων

 

Οδηγάτε και έχετε παρατηρήσει πως το αμάξι σας στρίβει ελαφρώς προς κάποια κατεύθυνση, παρότι εσείς κρατάτε το τιμόνι στην ευθεία και σταθερό; Έχετε παρατηρήσει γρήγορη και ανομοιόμορφη φθορά των ελαστικών σας; Αν ναι, έχει έρθει η ώρα για να πάτε το αυτοκίνητό σας για ευθυγράμμιση, με την καλύτερη επιλογή να αποτελούν τα καταστήματα του «Service Mr. France», τα οποία διατηρούν στην κατοχή τους εξειδικευμένα μηχανήματα και πεπειραμένους συνεργάτες.

Με λίγα λόγια, η ευθυγράμμιση αποτελεί την ρύθμιση των γωνιών των τροχών, με σκοπό αυτοί να κινούνται βάσει τις γεωμετρικής κεντρικής γραμμής του οχήματος. Σε όσους από εσάς δεν λένε κάτι οι παραπάνω οι πληροφορίες, δεν τρέχει τίποτα. Αρκεί να ξέρετε πως όταν φροντίζετε να γίνετε στο σωστό χρόνο η ευθυγράμμιση στο αυτοκίνητό σας, τότε οδηγείται ξεκούραστα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν φθείρονται τα ελαστικά σας, με αποτέλεσμα να διατηρούνται περισσότερο καιρό σε καλή κατάσταση και να σας γλιτώνουν από περιττά έξοδα!

Όσον αφορά τη διαδικασία διόρθωσης του προβλήματος, είναι απλή. Το μηχάνημα ευθυγράμμισης κάνει τους αρχικούς ελέγχους και οι τεχνικοί του 
«Service Mr. France» αντιλαμβάνονται αμέσως που βρίσκεται το πρόβλημα. Στη συνέχεια, ακολουθώντας της αυστηρά οδηγίες του κατασκευαστή, ο συνεργάτης μας διορθώνει τις «ανορθογραφίες» στο σύνολο των στοιχείων δυναμικής του κάθε τροχού. Και επειδή τα ξεκάθαρα λόγια, είναι πάντα τα καλύτερα, καλό είναι να ξέρετε πως ευθυγράμμιση πιθανότατα απαιτείται όταν γίνεται αλλαγή στα αμορτισέρ, αλλά και μετά από επισκευές και εργασίες στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.