Δωρεάν οδική βοήθεια

Nigs Zanardi LPG

 

North Italy Gas Sytem

 

North Italy Gas System Zanardi S.R.L.

Ιταλικό σύστημα με 2 χρόννια εγγύηση.Το σύστημα είναι τέταρτης γεννιάς διαδοχικού ψεκασμού.Μπορεί να δουλέψει άψογα με κινητήρες που λειτουργούν οχι μόνο με διαδοχικό ψεκασμό αλλά και με συνεχόμενο ψεκασμό.Το σύστημα μπορεί να καλύψει και καινούρφια αυτοκίνητα τα οποία εκπέμπουν ρύπους και EURO 5.

Το σύστημα παρέχεται με την νέα γεννία εγκεφάλων οι οποίοι είναι πολύ έξυπνοι διαβάζουν με λίγα λόγια την διόρθωση μείγματος σε συνεργασία με τον εγκέφαλο της μηχανής και διορθώνουν τις καμπύλες τους μείγματος στο 100% για απόλυτη οικονομία με το υγραέριο.

Το σύστημα παρέχεται με πιστοποιητικά 67R-01 και είναι σε θέση να συνεργαστούν και με σύγχρονα αυτοκίνητα τελευταίας αντιρυπαντικής τεχνολογίας (EURO 5).

 

 

     
 Zanardi ODB LPG Injection System    N.I.G.S LPG Injection System     Double Map Sensor VPS08D
     
      N.I.G.S. LPG reduser R-UNO     N.I.G.S. LPG reduser R-DUO                 Injector rails
     
   LPG & CNG Reducers Tomasetto             Injector N.I.G.S.                      Switch

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.