Δωρεάν οδική βοήθεια

Τοποθέτηση ελαστικών

Ασφάλεια, επιδόσεις και κατανάλωση. Τρεις λέξεις κλειδί, όσον αφορά το αυτοκίνητό σας, οι οποίες συνδέονται άμεσα με τα ελαστικά σας. Το «Service Mr. France» δεν θα μπορούσε να μείνει στο περιθώριο μίας τόσο σημαντικής υπόθεσης στην αυτοκίνηση και στα καταστήματά μας μπορείτε να κάνετε τακτικό έλεγχο στα ελαστικά σας και όταν αυτό χρειαστεί, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των νέων σας ελαστικών.

Οι τοποθετήσεις ελαστικών γίνονται μία πολύ εύκολη υπόθεση στα καταστήματά μας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καταλληλότερα ελαστικά, σε σχέση με τις ανάγκες σας,   τις οδηγίες του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, αλλά και το… πορτοφόλι σας. Βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα, καθώς μιλάμε για ένα κομμάτι που επηρεάζει τη συνολική εικόνα του οχήματός σας.

Σωστά ελαστικά, σημαίνουν αρχικά μεγαλύτερη ασφάλεια την ώρα της οδήγησης. Τα λάστιχα είναι εκείνα που φέρνουν το αμάξι σας σε επαφή με το οδόστρωμα και όσο μικρότεροι κίνδυνοι ολίσθησης υπάρχουν, τόσο πιο σωστή οδηγική συμπεριφορά έχει το αμάξι σας και «απομακρύνονται» τα ατυχήματα. Την ίδια ώρα, σε όσους αρέσει η ταχύτητα, μία τοποθέτηση νέων ελαστικών θα σας δώσει τα έξτρα χιλιόμετρα που αναζητάτε από το αμάξι σας.

Τέλος, επειδή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η ανάγκη για οικονομία είναι πιο μεγάλη από ποτέ, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας μπορούν να σας προτείνουν λύσεις για ελαστικά που βοηθούν στην μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και να σας δώσουν πρακτικές οδηγίες για την συντήρησή τους, οι οποίες επίσης θα σας γλιτώσουν αρκετά ευρώ.

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.