Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ

Υγραεριοκίνηση

 

Σε μία εποχή που η επιστήμη ρίχνει όλο και περισσότερο βάρος στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, στο «Service Mr. France» έχουμε να προτείνουμε την υγραεριοκίνηση, όσον αφορά το αυτοκίνητό σας. Αν αμφιταλαντεύεστε και «πονάει» η τσέπη σας με την τιμή της βενζίνης, τότε καλά θα κάνετε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο. Διότι το υγραέριο, ή αλλιώς και LPG προσφέρει οικονομία, αντίστοιχη με της βενζίνης απόδοση του οχήματος και ευγενικότερη προς το περιβάλλον συμπεριφορά!

Αν αναρωτιέστε έχοντας διαβάσει τα παραπάνω, για τους λόγους τους οποίους η υγραεριοκίνηση δεν είναι και τόσο διαδεδομένη, αφού έχει τόσα προτερήματα, υπάρχουν διάφορες απαντήσεις. Αρχικά είναι γνωστό ότι η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα και δύσκολα ο άνθρωπος παίρνει αποφάσεις τέτοιας μεγάλης αλλαγής, που θα του κοστίσουν αρχικά κάτι παραπάνω. Κατά γενική ομολογία, είναι δύσκολο να πειστείς, ώστε να κάνεις ένα τέτοιο βήμα.

Αυτό διότι ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα και τον κυβισμό του οχήματος, το κόστος μπορεί να ανέρθει στα 700 έως και τα 2500 ευρώ. Χρήματα που σου επιστρέφονται σε βάθος χρόνου, αλλά για να τα δώσεις, πρέπει να πειστείς για την αξία της επένδυσής σου. Μία βόλτα από τα καταστήματα της «
Mr. France» όμως και η κουβέντα με τους εξειδικευμένους και πεπειραμένους συνεργάτες μας, θα μπορέσει να σας πείσει, ή ακόμα και να σας κατατοπίσει πολύ περισσότερο στο πως έχουν τα πράγματα με την υγραεριοκίνηση.

Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά . Περίπου 1.000.000 οχήματα στη γειτονική Ιταλία δουλεύουν αυτή την περίοδο με
LPG, μισό εκατομμύριο αμάξια στην Αυστραλία και περίπου 40.000 στην Μεγάλη Βρετανία. Την υγραεριοκίνηση, χρησιμοποιούν και οι Ιάπωνες οδηγοί ταξί, οι άνθρωποι που καταναλώνουν δηλαδή περισσότερο καύσιμο από τον μέσο οδηγό, με το 90% των οχημάτων ταξί της χώρας να καίνε υγραέριο. Όσον αφορά εκείνους που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους νομικά κολλήματα, δεν υπάρχει θέμα, καθώς υγραεριοκίνηση στην Ελλάδα επιτρέπεται από το 1999.

Τέλος, μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως οι καταναλωτές διστάζουν να κάνουν την αλλαγή στην υγραεριοκίνηση, διότι απλά δεν είναι βέβαιοι για την ασφάλεια τους. Υπάρχει σχετικός νόμος, ο οποίος λέει ότι η πλήρωση της δεξαμενής υποχρεούται από το νόμο να φτάνει έως το 80%, προκειμένου να μένει ωφέλιμος χώρος, σε περίπτωση απότομης αύξησης της θερμοκρασίας. Παράλληλα, σε περίπτωση διαρροής υπάρχει βαλβίδα, η οποία διακόπτει την παροχή καυσίμου. Εν κατακλείδι, διάφορες μελέτες και δοκιμές, έχουν αποδείξει ότι όσο ασφαλές είναι ένα βενζινοκίνητο όχημα, το ίδιο είναι και ένα υγραεριοκίνητο.

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.