Διεκπεραιώσεις ασφαλειών

Διεκπεραιώσεις ασφαλειών

 

Όταν το «Service Mr. France» λέει πως είναι δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε ανάγκη αυτοκίνησης, το εννοεί. Για αυτό το λόγο, οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στο να επισκευάζουμε, να συντηρούμε, να κάνουμε πιο όμορφα και να βελτιώνουμε τα οχήματά σας. Σας προσφέρουμε και υπηρεσίες με πιο ανθρώπινο πρόσωπο, όπως είναι οι διεκπεραιώσεις ασφαλειών.

Έχετε τρακάρει, είστε καλά και ήδη έχετε αρχίσει να κουράζεστε με τα τηλέφωνα από τις ασφαλιστικές, τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης και τα γραφειοκρατικά τερτίπια; Εξειδικευμένοι συνεργάτες του
«Service Mr. France» αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία διεκπεραίωσης της υπόθεσης μέσω ασφαλιστικών εταιρειών, προσφέροντας σας αρχικά την ψυχική σας ηρεμία και στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την έκβαση της υπόθεσης, χάρις στις άριστες γνώσεις μας πάνω στην ασφαλιστική νομοθεσία.

Την ίδια ώρα αναλαμβάνουμε την επισκευή του αυτοκινήτου σας, χωρίς κανένα κόστος για εσάς, αφού η πληρωμή θα γίνει έπειτα προς εμάς από την ασφαλιστική εταιρεία. Αυτό προϋποθέτει να υπάρχει ξεκάθαρη υπαιτιότητα, όσον αφορά το ατύχημα και να έχει συμφωνηθεί το ποσό της αποζημίωσης. Με λίγα λόγια; Μετά από ένα ατύχημα, εσείς απλά μας επισκέπτεστε και περιμένετε να πάρετε πίσω το αμάξι σας, στην πρότερη κατάστασή του. Μέσω της υπηρεσίας διεκπεραίωσης ασφαλειών, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα, γλιτώνοντάς σας χρόνο και χρήμα.

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.