Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

 

 

 Η ανάγκη του καταναλωτή, είναι έμπνευση. Στο «Service Mr. France» δεν φροντίζουμε μόνο για το καλό του αυτοκινήτου σας, αλλά και για τη δική σας άνεση, έχοντας καθιερώσει την υπηρεσία «Αντικατάστασης Αυτοκινήτου», όταν αυτό κρίνετε απαραίτητο και μάλιστα χωρίς καμία επιβάρυνση για την τσέπη σας!

Είναι δεδομένο ότι κάποιες ζημιές θα χρειαστούν περισσότερο από μία ημέρα για να διορθωθούν και εκεί έρχεται να «κολλήσει» με τον καλύτερο τρόπο η αντικατάσταση αυτοκινήτου. Όταν μας φέρετε το αμάξι σας για επισκευή και κριθεί απαραίτητο να μείνει στα συνεργεία μας για περισσότερο από 72 ώρες, τότε σας χορηγούμε ένα άλλο δωρεάν, ώστε να μην σας λείψει στιγμή η συντροφιά και η πολύτιμη βοήθεια του οχήματός σας.

Στο «Service Mr. France» όμως γνωρίζουμε πως υπάρχουν και βλάβες που δεν σας επιτρέπουν να φέρετε το αμάξι σας σε εμάς. Τι γίνεται τότε; Πολύ απλά, αναλαμβάνουμε εμείς να φέρουμε στον χώρο σας το αυτοκίνητο αντικατάστασης και παραλαμβάνουμε το δικό σας, ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας και να διορθωθεί η ζημιά. Μάλιστα, η παραπάνω υπηρεσία εκτελείται 24 ώρες το 24ωρο, διότι κανείς δεν γνωρίζει που και πότε θα τον βρει η ατυχία!

Εάν λοιπόν θέλετε να πάρετε μέρος στην υπηρεσία αντικατάστασης αυτοκινήτου, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα. Αρχικά, θα πρέπει όταν έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας, να έχετε μαζί σας το δίπλωμα σας, όπως και των υπολοίπων που ενδέχεται να οδηγήσουν το αυτοκίνητο που σας παραχωρούμε. Δεν μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας όσοι δεν έχουν ελληνικό δίπλωμα, όσοι είναι κάτω των 23 ετών και όσοι έχουν το δίπλωμα στην κατοχή τους για λιγότερο χρονικό διάστημα από έναν χρόνο.

Όσον αφορά εσάς που μπορείτε να προμηθευτείτε το αυτοκίνητο αντικατάστασης, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα οχήματά μας είναι ασφαλισμένα με μικτή ασφάλιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιστρέψετε το αυτοκίνητο με όση ποσότητα βενζίνης σας παραδόθηκε και να επιβαρυνθείτε με το κόστος των κλήσεων που ενδεχομένως να πήρατε κατά την διάρκεια της χρησιμοποίησής τους. Τέλος, ευθύνεστε και για ζημιές που δεν καλύπτονται από τη μικτή ασφάλιση.

Εξυπακούεται πως πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο αντικατάστασης, σας παρέχετε η δυνατότητα να ελέγξετε για τυχόν υπάρχουσες φθορές, τις οποίες μας γνωστοποιείται και δεν φέρεται ευθύνη στη συνέχεια.

 

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.