Ποιοι είμαστε

Ποιοι Είμαστε

 

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας!

Στο «Service Mr.France»,μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε σας επιθυμία. Τόσο στον τομέα του service και της αναζήτησης ανταλλακτικών, όσο και στον τομέα της φανοποιείας,  όπου με προηγμένες μεθόδους και σύγχρονες τακτικές, εξασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, στις καλύτερες τιμές.

Παράλληλα, προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσία αυτοκίνησης και σας απαλλάσσουμε από τις υποχρεωτικές, αλλά συνήθως κουραστικές και χρονοβόρες υποχρεώσεις που περιλαμβάνει η αγορά αυτοκινήτου, όπως οι υπηρεσίες ΚΤΕΟ, η έκδοση κάρτας καυσαερίων και τα πέρα- δώθε στις ασφαλιστικές, όταν υπάρξει κάποιο ατύχημα. Με λίγα λόγια, Το «Service Mr. France» μπορεί να αναλάβει οτιδήποτε προκύψει με το αυτοκίνητό σας, εξασφαλίζοντάς σας τη σιγουριά και την υπευθυνότητα που προσφέρει το όνομα της εταιρείας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι με τα πεπραγμένα μας, στα 17 χρόνια του «Service Mr.France», ο κόσμος μας έχει τοποθετήσει ψηλά στις απαιτήσεις του. Κύρος, συνέπεια, αξιοπιστία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του «Service Mr.France», το οποίο είχε μεταδοθεί στους υπαλλήλους μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολότερες απαιτήσεις. Μην το σκέφτεστε άλλο. Για κάθε ανάγκη αυτοκίνησης, ο νούμερο ένα προορισμός είναι το «Service Mr.France». Θα μας βρείτε σε τέσσερα καταστήματα στις εξής περιοχές: Τζαβέλλα 44 (Συνεργείο) - Πειραιάς, Λ. Συγγρού 241 - 243 (Συνεργείο - Φανοποιείο)- Νέα Σμύρνη και Λ. Συγγρού 239 (Εμπορία Αυτοκινήτων) - Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 239 (Ενοικιάσεις) - Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 243 (VIP Transfer) - Ελληνικό, Λ. Βουλιαγμένης 70 (Συνεργείο/Φανοποιείο)

 

Η εταιρεία μας

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ζήτημα που προκύπτει με το αυτοκίνητό σας. Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε σας πρόβλημα και στην ανάγκη για την σωστή συντήρηση του οχήματός σας

Περισσότερα...

 

Social Media

1475327113 social 3

1475327122 social 8

1475327118 social 6

S5 Box

Συνδεθείτε

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.